Alles wat je moet weten over Nubikk als merk

Er zijn vandaag de dag een hoop verschillende merken waar jij kleding en schoenen van kunt kopen. Het is dan ook begrijpelijk dat je niet helemaal weet wat nou precies het beste merk is om je schoenen bij te kopen. Als je schoenen gaat kopen zijn er een aantal dingen waar je op kunt letten. Zo kun je onder andere kijken naar de prijs, kwaliteit, het model en de manier waarop de artikelen worden geproduceerd. Hoe zit dat nou eigenlijk allemaal bij een merk als Nubikk?

 

Het merk Nubikk

Nubikk is een merk dat zich richt op het verkopen van stoere sneakers en door de jaren heen ook een aantal verschillende enkellaarsjes op de markt heeft gebracht. Waar Nubikk voornamelijk om bekend staat is de relatief rustige en eenvoudige modellen die het aanbiedt. Er zijn een hoop merken die alles uit de kast halen om maar een beetje op te vallen, maar dit is niet waar iedereen van houdt. Nubikk richt zich voornamelijk op een minimalistisch kleurgebruik en houdt meer van een clean design. Ondanks dat het rustigere eenvoudiger lijkt, is het misschien nog wel moeilijker om je bij dit soort schoenen van andere merken te onderscheiden. De Nubikk schoenen zijn een net wat luxere variant dan de andere bekende merken als Nike en Adidas. Bij de laatste collecties die op de markt zijn gebracht hebben ze een grote indruk achtergelaten, zowel bij Nubikk dames artikelen als heren artikelen.

 

Het ontstaan van Nubikk als merk

Nubikk is een merk dat is opgericht in 2012 door twee Nederlandse mannen. Het is dus nog een vrij jong merk, maar er zijn al een hoop collecties te krijgen. Ook al is het merk misschien nog jong, de heren hebben beide al een hoop ervaringen in de schoenensector. Na jaren bezig te zijn geweest met het ontwerpen en produceren van schoenen voor andere bedrijven is er besloten om zelf een bedrijf op te richten. In het begin was het merk vooral gericht op het produceren van schoenen voor dames, maar de heren kwamen er al snel achter dat dit niet het enige was wat ze wilde ontwerpen. De sneakers voor heren vielen bij een hoop klanten meteen goed in de smaak en de verkoop ging een stuk beter dan gedacht. Het is dan ook niet gek dat de populairste schoen van Nubikk nu al in 7 verschillende kleuren te verkrijgen is.

Geef een antwoord